Affiliate verklaring

Op Thedailystuff.nl wordt er gebruik gemaakt van affiliate links van verschillende aanbieders. Wat doen we hier precies mee, hoe werken affiliate links, en belangrijker nog waarom doen we dit op deze manier? De antwoorden hierop vind je in onze affiliate verklaring. 

Op Thedailystuff.nl staan verschillende soorten affiliate links. Een aantal artikelen van TheDailyStuff zijn voorzien van een affiliate link waarmee je door wordt verwezen naar één van onze aanbieders. Door middel van de affiliate link weet de aanbieder dat jij via Thedailystuff.nl bij hun terecht bent gekomen. Hierdoor kunnen wij een percentage verdienen van een aankoop. Uiteraard zonder dat jij hier meer voor betaalt. 

Als je op Thedailystuff.nl terecht bent gekomen. Dan kun je kiezen uit een enorm aanbod aan diverse artikelen. Klik je binnen één van deze artikelen op een link, dan kan het zijn dat deze klik je naar één van onze affiliate partners door verweijst. Hierdoor weet de aanbieder dat jij via Thedailystuff.nl bij hun terecht bent gekomen. Kies je ervoor om uiteindelijk niks te kopen? Dan gebeurt er ook niks. Koop je wel iets? Dan krijgen wij als tegenprestatie voor het aanbrengen een percentage van het aankoopbedrag. Kies je ervoor om iets te kopen? Dan betaal je precies hetzelfde als dan wanneer je direct op de website van één van onze aanbieders was gekomen. 

De beste producten voor de beste prijzen

Op Thedailystuff.nl werken wij uitsluitend samen met de beste partijen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Ondanks ons streven kan het zijn dat je uiteindelijk toch niet tevreden bent met het product of dienst. Is dit het geval? Dan verwijzen we je graag door naar de aanbieder van het product of dienst. Zij zullen klachten, verbeterpunten en bijvoorbeeld retouren op zich nemen. Heb je een vraag, opmerking of verbeterpunt voor Thedailystuff.nl? Graag! Laat dan even via onze contactpagina een reactie achter!

Welke gegevens verzamelen wij?

Door op een affiliate link te klikken wordt er een affiliate cookie gebruikt. Op deze manier ziet onze aanbieder dat jij via Thedailystuff.nl naar hun webshop bent gegaan. Bekijk ook eens ons privacybeleid om te zien welke gegevens wij verzamelen.